Що подарувати мамі на день народження: 20 ідей крутих подарунків
 Що подарувати мамі на день народження: 20 ідей крутих подарунків

День народження матусі – відмінний привід висловити свою любов і вдячність, вклавши їх у подарунок. Звучить як план, але у потрібний момент хороші варіанти сюрпризів можуть запросто вивітритися з голови. Щоб вибір подарунка не перетворювався на муки, ми зібрали 20 ідей того, що подарувати мамі на день народження. Серед них – техніка, аксесуари, домашні помічники та яскраві враження. Бюджет подарунків максимально різний, як і сфера застосування. Об’єднує 20 ідей одне – те, що кожна з них обов’язково зробить маму трохи (або сильно) щасливіше.

Для краси

Зрозуміло, для кожної людини мама – найкрасивіша у світі і без усіляких косметичних процедур. Але будь-якій красі потрібна підтримка, а час та кошти на регулярне відвідування косметолога мають не всі. У цьому сенсі б’юті-девайси стануть ідеальним подарунком: процедури переносяться до будинку й виконуються у зручний час без участі фахівця. Єдине застереження – протипоказання: у кожного пристрою є перелік станів, що обмежують їх застосування. Уважно вивчіть перед придбанням, у яких випадках використовувати девайс небажано. Якщо є сумніви – замініть один прилад іншим: сучасний ринок гаджетів домашньої косметології сповнений крутих варіантів.

Масажер ReFa

Фішка масажера – мікроструми, які підтягують шкіру безпечно й безболісно. Девайс діє на шкіру та м’язи струмами низької частоти. Це покращує мікроциркуляцію і лімфодренаж, знімає спазм, знижує набряклість і відновлює шкіру після травмуючих процедур (у тому числі при наявності рубців й судинних зірочок). Під впливом мікрострумів у шкірі збільшується синтез колагенових та еластинових волокон – структур, які роблять її пружною. Додамо до цього зникнення темних кіл під очима й платинове протиалергічне покриття – і невже потрібні ще аргументи на користь цього гаджета?

Масажер скребок Гуаша

Вдосконалений варіант звичайного скребка, який й сам по собі хороший, але у поєднанні з технологічною начинкою стає ще крутіше. Доглядає за шкірою відразу декількома способами: іонофорезом, вібраційним масажем та глибоким прогріванням тканин.

Ионофорез працює на гальванічних струмах (боятися нічого – це не боляче!) і допомагає косметичним доглядовим засобам проникнути у шкіру ще глибше, ніж зазвичай. Це активізує кровообіг, стимулює обмін речовин у клітинах, підвищує регенерацію тканин й утримання ними корисної вологи. Тут же вже знайомий нам еластин і колаген – іонофорез стимулює і їх синтез теж.

Вібромасаж розслабляє спазмовані м’язи, покращує циркуляцію лімфи, зменшує набряклість й насичує тканини киснем. Результат – покращений колір обличчя, розгладження зморшок й підвищення тонусу шкіри.

Довершує ці корисності глибокий прогрів: він закріплює релаксуючий ефект вібромасажу, покращує проникність клітин та допомагає косметичним речовинам проявити свої властивості.

Масажер працює у двох режимах, а ще з ним можна працювати по техніці Гуаша, як зі звичайним скребком.

Апарат для мікродермабразії

Прилад для професійного чищення, який зазвичай використовують у салонах. Покращує колір обличчя, позбавляє від зморшок, підвищує загальний тонус тканин. Це – ефекти від мікродермабразії, м’якого пілінгу, який делікатно знімає ороговілі частинки епідермісу. Підходить для будь-якого типу шкіри. В комплекті три насадки із сапфіровим напиленням й вакуумним ефектом. Покращує кровообіг та запускає регенераційні процеси, за рахунок чого за допомогою цього приладу можна позбутися від дрібних рубців і шрамів від вугрів. Мастхев для тих, хто страждає від пігментації, розширених пор та проблемної жирної шкіри.

Сауна для обличчя

Салонні процедури часто починаються з розпарювання обличчя, а міні-сауна – зручний спосіб зробити те ж вдома. Її можна долучати до базового догляду: з розширених пір виходить шкідливе, а корисне до них проникає легше. У глибоких шарах дерми активізується кровообіг, стимулюється утворення нових клітин епідермісу, підвищується гідратація, вирівнюється колір обличчя. А ще у випарник можна додати пару крапель ефірного масла й проводити інгаляції.

Дзеркало з підсвічуванням

Що подарувати на день народження матусі, яка вважає за краще проводити б’юті-процедури у салоні, а не вдома? Дзеркало з підсвічуванням. Воно стане в нагоді у будь-якому випадку, і його придбання не тільки немає протипоказань, а й повністю змінить мамине уявлення про дзеркала. Дзеркало має рівне м’яке освітлення, дві сторони (одна з них з семиразовим збільшенням) й зручне сенсорне керування. Інтенсивність освітлення можна регулювати, а якщо щось відволікло власника від використання дзеркала, воно автоматично відключить підсвічування через 15 хвилин бездіяльності.

Велике та важливе

Ювілей – гарний привід подарувати щось велике й щось, що запам’ятовується: матусі рідко балують себе, а відмовитися від вже купленого подарунка навряд чи вийде. Підбирайте варіант під образ життя саме вашої мами. Якщо вона любить готувати, порадуйте її технікою для кухні. Витрачає багато часу на прибирання – стануть в нагоді автоматизовані домашні помічники. А хороший смартфон ще нікому не завадив незалежно від захоплень.

Айфон

Навряд чи є необхідність у описі принад IPhone: техніка цієї компанії давно зарекомендувала себе на ринку, як одна з найякісніших. У Айфона інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, потужна начинка й хороша камера. Дванадцята модель надійно захищена від води та ударів, може заряджатися без дротів, зручно лягає у руку. Великий екран ідеально підходить для відеодзвінків, перегляду фільмів, серіалів, роликів на Ютубі чи у Тік-Ток. На Айфоні можна навіть монтувати відео самостійно – раптом у вашій матусі прокинеться блогер?

Сушарка

Пральна машина стала невід’ємною частиною кожного будинку, а ось про існування сушильної мало хто знає. А дарма: це одна з речей, здатних по-справжньому полегшити життя кому завгодно. Ця машина сушить речі максимально акуратно, що вже позбавляє необхідності прасувати деякі з них, й робить це з користю. Для сушіння використовується повітря, насичене негативно зарядженими іонами, що створює всередині барабана середу, що позбавляє білизну алергенів, пилу й електростатичного заряду. Машина не впливає на вологість у квартирі: вона конденсує близько 90% вологи з мокрих речей. У барабані є підсвічування: жодна шкарпетка не залишиться без пари. Різні режими сушіння, відкладений старт, мінімум вібрації й самостійне спорожнення резервуара конденсатора.

Масажер для шиї та спини

Кращий варіант подарунка для мами при хворій спині. Або сидячій роботі. Або стоячій. Якщо коротко, цей подарунок підходить усім. Він допомагає зняти напругу після робочого дня, працює по техніці японського масажу Шиацу, за рахунок чого ефективно розслаблює м’язи й усуває їх спазми. А ще він дуже легкий і тонкий, що дозволяє взяти його куди завгодно. Спинка має ергономічний дизайн, а висота подушки автоматично регулюється. Має три режими активності, функцію таймера та інфрачервоного нагріву масажних роликів. Простий у керуванні, підходить для використання всією родиною.

Мультипіч

Виробник випускає цей прилад під слоганом «Думає й готує замість вас». Це не позбавлене сенсу:мультипіч пропонує кілька типів страв. Оберіть той, який хочете приготувати, і піч сама визначить потрібний час і температуру готування. Обладнана функцією аерофритюру, у якій замість масла використовується гаряче повітря. Завдяки цьому приготована у ній їжа містить на 90% менше жиру. У мультипечі можна не тільки смажити, а й варити, запікати, пропарювати й розігрівати вже готове. Страви які сподобались, можна занести до обраного, й запуск цього режиму готування можна буде здійснити натисканням однієї кнопки. Зйомні частини можна мити у посудомийній машині.

Робот-пилосос

Універсальний помічник, який візьме на себе і сухе, і вологе прибирання. Обладнаний системою контролю витрати рідини у резервуарі, лазерною навігацією, має високу всмоктувальну потужність. Зручно контролюється через додаток у смартфоні. Складає точну карту приміщення і запам’ятовує її, за рахунок чого добре орієнтується у просторі. Він не стане битися у стіну чи мити килими: завдяки функції віртуального зонування пилосос буде працювати тільки там і тільки так, як йому накажуть. Керувати можна не тільки через додаток, але й голосом.

Корисне

Що подарувати мамі на день народження, якщо у неї вже є й улюблений косметолог, й велика техніка? Побутові дрібниці, які роблять життя кращим, безпечніше і приємніше.

Зволожувач повітря

Корисний та стильний девайс, який стане в нагоді у будь-якому будинку протягом усього опалювального сезону. Сухе повітря негативно впливає на шкіру, слизові оболонки очей та дихальної системи. Зволоження повітря у приміщеннях є частиною рекомендацій ВООЗ по боротьбі з пандемією. Цей прилад забезпечує м’який мікроклімат у будинку, квартирі, котеджі. Делікатно зволожує повітря у трьох режимах, автоматично відключається при нестачі рідини у резервуарі. Обсяг резервуара дозволяє приладу перебувати у активному стані від 10 до 12 годин.

Смарт-годинник

Ще один девайс для підтримки здоров’я:смарт-годинники, здатні визначити рівень жиру та води в організмі. Відстежують фізичні навантаження, витрачені калорії й фази сну (за результатами дослідження якого можуть дати рекомендації, що поліпшують відпочинок). Ремінець виконаний з водостійкого матеріалу, не реагує на піт й не викликає подразнення. Корпус алюмінієвий, міцний, з декількома варіантами дизайну і можливістю створити свій власний.

Фен Dyson

Цей девайс теж не потребує додаткової презентації: про нього точно чула кожна жінка. До комплекту входить п’ять насадок для укладки, потужний двигун з цифровим управлінням й інтелектуальна система контролю температури повітря. Обладнаний трьома точними налаштуваннями швидкості, чотирма рівнями нагріву, подачею холодного повітря і магнітними насадками для укладки. Це найкраще, що можна подарувати жінці, яка цінує своє волосся та не боїться експериментувати із зачіскою.

Гріндер для спецій

Невелика практична річ для кухні. Якщо у батьківському домі люблять спеції, в ньому обов’язково повинен бути гріндер. Він обладнаний електричним механізмом, здатним швидко змолоти до потрібного стану м’які й тверді спеції, горіхи та сіль. Компактний. Ступінь помелу можна контролювати власноручно.

Стерилізатор для зубних щіток

Зубну щітку потрібно змінювати не рідше чотирьох разів на рік, але мало хто стежить за цим з особливою ретельністю. Чищення зубів старою щіткою має спірну гігієнічну цінність, оскільки за час використання на щетинках встигають розмножитися бактерії. У підсумку замість очищення отримуємо процедуру обміну мікробами між щіткою та ротовою порожниною.

Стерилізатор для зубних щіток – відмінний спосіб уникнути цього та зробити кожну чистку зубів однаково ефективною. Він нейтралізує ультрафіолетом до 99,9% бактерій, які залишилися на щітці після використання. Активується вручну на 5 хвилин після закінчення гігієнічних процедур та ще на 2 хвилини через кожні 6 годин. Вміщує до 5 щіток, а слоти дозволяють простерилізувати ще й бритви (в тому числі електричні). Живиться від акумулятора, що перезаряджається, без перезарядки активний до 20 днів. Зручно встановлюється у будь-якому місці.

Що ще можна подарувати мамі на день народження?

Якщо ваша мама – тонка натура, яка точно не оцінить техніку та б’юті-девайси, подаруйте їй емоції. Тут ідеї дуже приблизні: ніхто не знає вашу матусю і те, що може принести їй справжню радість, так добре, як це знаєте ви самі.

Ось наші варіанти:

  • Парфуми. Або будь-яка інша косметична приналежність, але обов’язково улюблена.
  • Враження. Цей вид подарунка з’явився відносно нещодавно й швидко набув заслужену популярність. Відведіть маму до клубу віртуальної реальності або кінного клубу, відправте її у годинний круїз на яхті чи навчіть керувати квадроциклом, пригостить вишуканими стравами і напоями на дегустації або подаруйте екскурсію до цікавого місця. Список можна продовжувати нескінченно довго.
  • Майстер клас. Вчитися новому (особливо бажаному) ніколи не пізно. Презентуйте мамі пробне заняття чи короткий курс навчання. Тут все залежить від матусиних смаків: це можуть бути кулінарні або гончарні майстер-класи, уроки миловаріння, живопис, йога, крій та шиття.
  • Сертифікат у СПА (або на будь-яку іншу релакс-процедуру). Не має бажання вчити маму – змусьте її відпочити! Нехай вона проведе день з шоколадним, гавайським, лімфодренажним масажем, познайомиться із обгортаннями, стоунтерапією, кріосауною чи лазнею.
  • Портрет. Цей подарунок здатний зворушити будь-кого. Виконаний вмілою рукою досвідченого художника, він обов’язково знайде своє місце у будинку і буде завжди нагадувати мамі про вас і вашу любов.

Цей список ідей можна змінювати, розширювати і підлаштовувати під себе або використовувати як підказку протягом декількох років. Головне, що потрібно пам’ятати – важливіше не статус подарунка, а любов, з якою ви вибирали його та дарували.

0
Схожі публікації