5 корисних товарів для вашого гардеробу
 5 корисних товарів для вашого гардеробу
Зміст

Улюблені речі швидко втрачають свій свіжий вигляд та красу, в основному від того, що носяться частіше за інших. А чому? “Тому що ту шикарну шовкову спідницю страшно прасувати, а цей светр кашеміру швидко кошлатається… А цей плащ вже ніякий, треба брати новий, але ж лише рік тому купила!”

Пальто від Burberry можна споганити за сезон, а светрик зі стокового магазину може служити кілька років. І тут справа навіть не в якості пошиття і тканини, а в догляді. Ви можете обшукати увесь Google і знайти рецепти прання в лимонному соці, свяченій воді та сльозах єдинорога, сушити кашемір в горизонтальному положенні, при світлі місяця, класти гілочку лаванди, шавлії або ядрений Рейд від молі в шафу. А можна нормально вкластися в сучасні методи догляду за речами – вони заощадять час, гроші та нерви.

Відпарювач

Так ви точно нічого не спалите. Не буде складок, слідів від праски, а головне – параної, що ви забули його вимкнути. Можна спокійно відпарити найніжнішу блузочку в вашому арсеналі, зробити ідеальні складки на брюках і “достукатися” до найщільного пальто. У комплекті з відпарювачем часто йдуть різні насадки, які полегшують процес і роблять можливим додатковий догляд, наприклад насадка для зняття шерсті та пилу.

Крім того, не забувайте, що гаряча пара знищує 99% бактерій. Відпарюйте матраци, штори, м’які меблі, постільну білизну і відчувайте себе особливо спокійно. Це ще й корисна штука в період пандемії.

Машинка для кошлатання

Сучасні моделі багатофункціональні, портативні і займають зовсім небагато місця. Їх можна носити в сумочці або зберігати вдома. Триммери точно ефективніше і безпечніше звичайної бритви (як і в житті). Можна прибирати кошлатання з кашеміру, ніжних в’язаних виробів і не переживати за те, що їх структура буде зіпсована. Крім того, не треба знімати з приладу кошлатання вручну, воно збирається в резервуар, який можна почистити після процедури.

Електрична сушарка

Це новий рівень у всіх сенсах. Деякі моделі висушують зовсім мокрі речі за 2 години, причому не тільки теплом, але й світлом. Сушарки можна прикріпити навіть на стелю. Частина речей після такої акуратної сушки навіть не потребує прасування. Сучасними сушарками можна управляти зі смартфону. Сушарка від Xiaomi, радує не тільки функціоналом, але й простим та одночасно футуристичним дизайном. Просто уявіть, – у вас вдома, до стелі прикріплена настільки стильна та корисна штука!

Набір для вакуумного зберігання одягу

Вакуум – це таке місце, в якому не відбувається нічого. Немає запахів, молі і пилу. Той же Сяомі пішов ще далі. У їх “вакуумному” наборі є ще й стікери з QR кодом. За допомогою додатка в смартфоні можна зафіксувати дату упаковки і вести “облік” свого гардеробу. Непогана ідея, особливо якщо він великий.

Саме такий формат зберігання буде максимально безпечним для ваших шуб, пальто, тренчів з натурального або штучного матеріалу. Вони не “обвиснуть” і не деформуються на вішалках або гачках, не потребуватимуть повторного чищення, будуть свіжими прямо з пакету, а пропрасувати тканини легко вийде з допомогою відпарювача

Сушарка для взуття

Використовуйте її не тільки після прання, а хоч кожен день. Будемо чесними, після “робочого дня” ваші чобітки, кроссівочки, сліпони, еспадрильї та взагалі все крім шльопанців – вологі. Особливо якщо взуття виготовлене з синтетичних матеріалів, які не пропускають повітря і не вбирають вологу. Самостійно взуття сохне довго і неприємний запах з’являється досить швидко. Якісна регулярна сушка зсередини продовжить життя взуття, скоротить масштаби проблем з запахом, дозволить прати улюблені кроссівки трохи рідше.

Сушарка має зручну форму, оптимальний температурний режим, таймер та безпечний нагрівальний елемент. Після прання вона допоможе зберегти форму – гідна альтернатива зім’ятим газеткам та радіатору, як вважаєте? До речі, коштує вона дешевше однієї пари взуття.

Ґрунтовний і сучасний підхід до догляду за гардеробом додасть вам впевненості в собі, це правда. Додайте до всього якісний аромат, будь то саше з травами у шафі, бальзам для прання або парфум – це вишенька на торті. При такому розкладі вас “зустрінуть по одежі” найкращим чином.

0
Схожі публікації