Дім, як в казці: девайси для домашнього комфорту від Aqara
 Дім, як в казці: девайси для домашнього комфорту від Aqara

Атрибути люксових номерів готелів доступніше, ніж ви вважаєте! Smart-девайси для дому виконують побутові завдання за вас, охороняють ваші цінності та піклуються про ваш комфорт. Aqara – бренд з крутим асортиментом: датчики охорони / захисту, бездротові вимикачі, розумні замки. З їх допомогою зручно налаштовувати яскравість і температуру світла, управляти будинком і побутовою технікою віддалено, запобігати крадіжкам або псуванню майна.

Контролер для карнизів

Справжня розкіш. Можна налагодити відкриття / закриття штор за розкладом, управляти ними віддалено (наприклад, з ліжка). Уявіть: одночасно з будильником відкриваються і щільні штори, в кімнату потрапляє денне світло, прокидатися легше! А на вихідних можна налаштувати відкриття штор пізніше. Контролер Aqara Curtain Controller потрібно підключити до хабу, встановити на спеціальний карниз. (Бренд карнизи не виробляє, їх потрібно купувати окремо).

Девайс працює від мережі, зроблений зі стійкого до корозії матеріалу, в нейтральних сірому та білому кольорах. Справно працює при температурах від -20° C до + 55° C. Це означає, його можна використовувати в приміщенні або на вулиці (тераси, навіси, альтанки).

Датчик руху

Непомітний мініатюрний девайс, що зазвичай встановлюється в кутку, утвореному стелею і стінами. Виконує 2 важливі функції: визначає рухомі об’єкти в просторі і освітленість. Враховуйте радіус дії при установці (до 7 метрів). З його допомогою можна автоматизувати включення / вимикання світла. Слідкуйте за будинком та майном у відрядженні чи відпустці. Переваги у датчика руху Aqara Human Body Sensor явні:

  • фіксує рух і відправляє повідомлення на смартфон. Ця функція дає можливість вчасно зреагувати, запобігти крадіжці, нападу або іншій неприємній події;

  • економія електроенергії. Ви вийшли і забули вимкнути світло, з датчиком воно вимикається без вашої участі, якщо в приміщенні відсутні рухомі об’єкти (за умови підключення до сумісних освітлювальних приладів);

  • комфорт (світло включається при русі майже миттєво. Зручно використовувати на ганку, в саду або в коридорі);

  • безпеку (в просторі, де при русі  вмикається світло, складно щось вкрасти, особливо якщо крадіжка призначена на темний час доби).

Характерна риса пристроїв Aqara – вони легко налаштовуються в додатку, синхронізуються з іншою технікою за допомогою спеціального хаба.

Датчик протікання води

Допоможе запобігти витоку води і налаштувати механізм аварійного автоматичного відключення подачі води. Aqara Water Sensor – мініатюрний і доступний за ціною датчик затоплення. Встановіть сенсор в “зоні ризику” (ванна, кухня, введення водопроводу в будинок, джерело води в саду). В запасі у сенсора 2 роки автономної роботи, він стійкий до вологи (логічно), працює при температурі від -10° C до + 55° C і повідомить про витік за допомогою Wi-Fi або спеціального протоколу ZigBee. Прийде повідомлення на прив’язаний до сенсора смартфон.

Датчик вібрації

Девайс за розмірами – менше сірникової коробки, легко кріпиться на двосторонній стікер в комплекті і має безліч сценаріїв використання:

  • закріпити на вікні (датчик Aqara Vibration Detector зреагує, якщо розіб’ється скло або буде зламаний замок на вікні);

  • на ящику з цінними речами, дверцятах шафи;

  • на цінних картинах, статуетках і інших предметах, які варто захистити від крадіжки;

  • двері дитячої кімнати, ліжечко або коляска. Можна зробити нагляд за малюком простим і комфортним.

 

Датчик надсилає сигнал і ви отримаєте повідомлення на смартфон. Це ще один простий спосіб уникнути небажаного випадку!

Розумні вимикачі

Підключаються до сумісних стельових світильників або настільних ламп через хаб Aqara за безпечним та надійним протоколом ZigBee (Wi-Fi в цьому випадку не потрібен) Їх можна запрограмувати так, як вам зручніше за допомогою програми в смартфоні:

  • вмикання чи вимикання для одного світильника;

  • управління світлом в усьому будинку;

  • тривожна кнопка для служби порятунку;

  • активація / деактивація системи охорони.

Smart-вимикач кріпиться за допомогою двостороннього скотча і не залежить від розташування проводки або матеріалу поверхні. Можна закріпити його на тумбочці, на стіні, в метрі від підлоги або вище (щоб не діставали діти чи тварини), в разі необхідності його легко перемістити.

Розумний замок – гарантія безпеки вашої території

Потужний та функціональний девайс для захисту будинку або офісу. У smart-замку Aqara Smart Door Lock є 7 варіантів відкриття / розблокування:

  • відбиток пальця, за рахунок вбудованого дактилоскопічного датчика;

  • цифровий пароль. У верхній частині замку є циферблат зі стандартною розкладкою, на якому можна вводити попередньо заданий пароль (налаштовується в мобільному додатку);

  • традиційний фізичний ключ;

  • через додаток «MiHome»;

  • через додаток «Дім» (Apple HomeKit);

  • за допомогою NFC;

  • за допомогою одноразового, заданого попередньо, пароля.

Девайси для розумного будинку допомагають звільниться від рутинних справ, відчути себе під захистом і насолодитися комфортом. В безпечній та затишній атмосфері швидше з’являються нові ідеї, відпочинок стає повноцінним, з’являється більше часу для близьких.

*Для того, щоб все девайси працювали на вас, потрібен Aqara Gateway Hub.

0
Схожі публікації